Cloud Engineer

Anslut dig till Sveriges första och största bolåneutmanare!

Vi letar efter vår nästa stjärna som kan hjälpa oss att nyttja, förbättra och övervaka vår IT-infrastruktur så att vi maximerar nyttan och effektiviteten i vårt dagliga utvecklingsarbete. Du kommer bli en tidig medlem i ett snabbt växande företag som arbetar i ett distribuerat team.

Stabelo i ett nötskal

Stabelo är Sveriges första och största bolåneutmanare som inte är en bank. Vi är också Sveriges första bolånefond och trots vår relativt korta existens så har Stabelo sedan start lånat ut dryga 23 miljarder kronor via både tredjepartsdistributörer såsom Avanza & Nordnet men även under eget varumärke. Genom att kombinera smarta och långsiktiga finansieringslösningar med en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder schyssta bolån. Vi växer med 100% per år och arbetar för fullt med nya spännande produktlanseringar.

Varför är den här rollen så viktig för oss?

På fem år har vi byggt en bolåneprodukt i världsklass men vi vet att resan bara har börjat. För att fortsatt befästa vår position som den största bolåneutmanaren så måste vi fortsätta att utmana befintliga tillvägagångssätt och det kräver ännu större fokus på smarta tekniska lösningar.

Vad du kan förvänta dig

I den här rollen kommer du hjälpa oss att maximera nyttan av våra investeringar i AWS. Du kommer bli en nyckelperson i arbetet att säkerhetsställa våra IT miljöer genom implementation av pågående och nya initiativ samt jobba med hur vi på bästa sätt nyttjar och vidareutvecklar vår IT.

Vi hoppas att du har en gedigen erfarenhet inom området och kan hjälpa oss att hitta smarta verktyg och funktionaliteter som ger oss ökat värde och effektivitet i alla delar av verksamheten. Du kommer att bli en del av ett snabbt växande och familjärt bolag där du kommer få chansen att jobba med många olika enheter samt personer inom bolaget.

Vi vill att du har erfarenhet och tar ansvar för:

 • DNS servrar
 • AWS monitorering, access, drift
 • Web-hosting
 • Databaser – drift, underhåll
 • Certifikathantering
 • CI/CD (bygga pipelines)
 • Monitorering av våra egenutvecklade plattformar och integrationer till partners
 • Drift av interna applikationer – uppdateringar etc.
 • Nätverksuppkopplingar

Vi tror att du:

 • Är noggrann och strukturerad samt trivs med att ta eget ansvar
 • Serviceinriktad och får en kick av att hjälpa andra
 • Har viljan att generera nya idéer på hur Stabelo kan utvecklas
 • Är engagerad och nyfiken i ditt sätt att arbeta

Varför ska du välja Stabelo

Du är välkommen att söka till vårt team på drygt 35 personer som huserar vid Humlegården i centrala Stockholm. Vi är en blandad kompott personer som alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. Vi jobbar i agila processer som genomsyrar hela verksamheten och inte bara IT.

Stabelo växer så det knakar och många nya spännande positioner kommer gradvis att öppnas upp som ger möjlighet till personlig utveckling. Vi jobbar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för oss själva och våra produkter genom att ligga i framkant både vad det gäller teknik och arbetsmetoder.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarig rekryterare: jonas.claesson@stabelo.se

Vad kan vi hjälpa dig med?

Här har vi samlat frågor och svar på det många undrar över. Vi hoppas att du hittar svaret på din fråga här, om inte kan du alltid kontakta oss.