Det här är Stabelo

Stabelo är en digital bolånetjänst som hjälper fler människor att förverkliga sina drömmar, här och nu och i framtiden. Vi ser till att du får schyssta villkor, även om marknaden svänger, och du slipper både dolda avgifter och krav på kringaffärer.

Bolån på dina villkor

Alla är vi olika, men när det kommer till bolån går vi tyvärr i samma fällor. Man lyssnar på banken vars intressen går emot våra egna, binder räntan eller luras in i dyra försäkringar och kringtjänster.

Hos Stabelo finns varken krångel, helkundskrav eller smyghöjningar. Bara ett hundraprocentigt fokus på bolån som sätter dig och dina drömmar i centrum.

Tryggt som banken.
Utan banken.

Vi vet att hemmet är bland det viktigaste vi har. Med lång erfarenhet från branschen vet vi också vad som funkar och inte funkar hos banken. Vi har samma krav på oss som storbankerna, är godkända av Finansinspektionen, och har samarbetat med partners som Avanza sedan 2017.  Dessutom har vår kundtjänst en genomsnittlig svarstid på 30 sekunder. Tack vare allt detta utnämndes vi till Årets Bolån av Privata Affärer.

Stabelo på 3 minuter

Lärarnas Riksförbund

För dig som är medlem i Lärarnas Riksförbund går det också bra att ansöka om lånet via förbundet. Om du är medlem och vill ta del av erbjudandet, så kan du läsa mer om detta på Lärarnas Riksförbunds webbsida.

4,6/5
Baserat på 1268 omdömen
YA

Yvonne A.

Dec 16, 2021
Det gick snabbt smidigt och lätt att...

Det gick snabbt smidigt och lätt att flytta lånet från storbanken till Stabelo. Även för mig som är pensionär. Jag sparar 1200 kr/mån på flytten. Jag kan verkligen rekommendera Stabelo. Trevligt bemötande och bra service.
Tack Stabelo!

Günter

Dec 14, 2021
Stabelo är bra att låna pengar från...

Stabelo är bra att låna pengar från utan att behöva be om ränterabatt årligen. Alla får samma låga ränta. Hos storbankerna får man rabatt om man lånar mycket. Det känns bra att få rabatt för att man inte har mer i lån än man klarar av.
Jag bytte från storbank till Stabelo för nästan 4 år sedan. Har inte ångrat mig en enda gång.

JB

JB

Dec 14, 2021
Enkelt

Enkelt, direkt och låg ränta.

Vi står under Finansinspektionens tillsyn

Stabelo Group AB (Org.nr. 559030-7996) är moderbolag och äger till 100% Stabelo AB (Org.nr. 559064-2376). Stabelo AB är först i Sverige att bedriva bostadsutlåning med tillstånd enligt Lag (2016:1024) om verksamhet med bostadskrediter och står under Finansinspektionens tillsyn, www.fi.se.

Har du frågor om våra bolåneräntor?