Utvecklare
till Stabelo

Anslut dig till Sveriges första och största bolåneutmanare!

Vi letar efter ytterligare utvecklare till vårt team för att hjälpa oss ta våra system och produkter till nästa nivå. Du kommer bli en tidig medlem i ett snabbt växande företag som arbetar i ett distribuerat team och vi välkomnar ansökningar från hela Sverige.

Stabelo i ett nötskal

Stabelo är Sveriges första och största bolåneutmanare som inte är en bank. Vi är också Sveriges första bolånefond och trots vår relativt korta existens så har Stabelo sedan start lånat ut dryga 23 miljarder kronor via både tredjepartsdistributörer såsom Avanza & Nordnet men även under eget varumärke. Genom att kombinera smarta och långsiktiga finansieringslösningar med en effektiv och digital bolåneprocess så kan vi erbjuda våra kunder schyssta bolån. Vi växer med 100% per år och arbetar för fullt med nya spännande produktlanseringar.

Varför är den här rollen så viktig för oss?

På fem år har vi byggt en bolåneprodukt i världsklass men vi vet att resan bara har börjat. För att fortsatt befästa vår position som den största bolåneutmanaren så måste vi fortsätta att utmana befintliga tillvägagångssätt och det kräver ännu större fokus på smarta tekniska lösningar.

Vad du kan förvänta dig

Det här är en chans att jobba nära både koden och teamet i vårt gemensamma arbete med att ta våra produkter till nästa nivå. Du kommer att utvecklas till en nyckelperson i arbetet med att överbrygga och implementera nya samt pågående initiativ på en konkret teknisk nivå med stort inflytande över att finna innovativa lösningar.

Vi vill att du:

  • Har kunskaper inom exempelvis JavaScript, Typescript, React, Python och CI/CD
  • Har stort intresse av att producera grym kod i en modern microservice-arkitektur
  • Har ett stort intresse att utvecklas till en fullstack utvecklare
  • Har viljan att applicera ML och AI i våra lösningar för automatisering
  • Har relevant utbildning som exempelvis civilingenjör

Vi tror att du:

  • Drivs av att vara självständig och tar eget ansvar
  • Är en resultatorienterad person
  • Har viljan att generera nya idéer på hur Stabelo kan utvecklas
  • Är engagerad och nyfiken i ditt sätt att arbeta
  • Trivs i att vara en del av ett familjärt, socialt team med stark gemenskap och kultur

Varför ska du välja Stabelo?

Du är välkommen att söka till vårt team på ungefär 30 personer som huserar vid Humlegården i centrala Stockholm. Vi är en blandad kompott personer som alla värderar ett avslappnat klimat på jobbet där allas röster är välkomna. Vi jobbar i agila processer som genomsyrar hela verksamheten och inte bara IT.

Stabelo växer så det knakar och många nya spännande positioner kommer gradvis att öppnas upp som ger möjlighet till personlig utveckling. Vi jobbar ständigt med att skapa de bästa förutsättningarna för oss själva och våra produkter genom att ligga i framkant både vad det gäller teknik och arbetsmetoder.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansvarig rekryterare: jonas.claesson@stabelo.se

Vad kan vi hjälpa dig med?

Här har vi samlat frågor och svar på det många undrar över. Vi hoppas att du hittar svaret på din fråga här, om inte kan du alltid kontakta oss.